MP-Toimitilat Oy

Mika Pajamäki
Puh. 0400 743 677
mika@mptoimitilat.fi

Y-tunnus: 2826977-3

MP-Toimitilat Oy

MP-Toimitilat Oy:n liikeidea on tarjota asiakkaille helppoja ja laadukkaita toimitilojen rakentamiseen, myymiseen ja vuokraamiseen liittyviä palveluja avaimet käteen -periaatteella.

MP-Toimitilat Oy on toimitilojen rakentamiseen, myymiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys Liedossa. Yrityksellämme on liki 20 vuoden kokemus alalta ja laaja yhteistyökumppaniverkosto Varsinais-Suomen alueella. Yrittäjä Mika Pajamäki aloitti yrityksen toiminnan toiminimiyrittäjänä, mutta yrityksen ja toiminnan kasvaessa vuodesta 2017 toiminta jatkuu osakeyhtiönä. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja helppoja rakentamisen ratkaisuja sekä yksilöllistä palvelua kaikkiin toimitilatarpeisiin.

Kokonaisvaltaista toimitilapalvelua yrityksesi tarpeisiin

Yrittäjän aloittaessa liiketoimintaa aikoinaan ei sopivia toimitiloja oikein löytynyt, joten tilat rakennettiin itse. Siitä syttyikin kipinä ja halu toteuttaa toimitiloja myös muille yrityksille.

Avaimet käteen -periaatteemme

Asiakkaamme saavat meiltä käyttöönsä täysin valmiit toimitilat. Rakennamme tilat räätälöidysti kokonaispalveluna tarvekartoituksesta ja tontin hankinnasta aina tilojen käyttöönottoon asti. Asiointi kanssamme on helppoa ja vaivatonta.

Osta tai vuokraa – autamme löytämään parhaan ratkaisun

Olemme luotettava ja osaava kumppani myös toimitilojen ostamiseen ja vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään vaihtoehdon, joka täyttää kaikki toiveesi ja tarpeesi. Yritystoimintasi pyörittäminen ei jää enää toimivista tiloista kiinni. Ota yhteyttä, kun haluat asioida ammattilaisten kanssa. Ota yhteyttä tästä