MP-Toimitilat Oy

Mika Pajamäki
Puh. 0400 743 677
mika@mptoimitilat.fi

Y-tunnus: 2826977-3

Toimitilat luotettavalta toimijalta Turun seudulla

Toimitilat useisiin eri tarpeisiin ja eri alan yrityksille sekä toimijoille. Rakennamme pääsääntöisesti itse kaikki myytävät ja vuokrattavat toimitilat alusta loppuun saakka. Mikäli vapaista toimitiloista listaltamme ei löydy juuri nyt sopivaa ratkaisua kannattaa meihin silti olla yhteydessä. Vapaat toimitilat päivitetään listoille säännöllisesti, mutta voi olla tilanne, ettemme ole ehtineet uutta toimitilaa lisäämään esittelyyn. Lisäksi usein toimitilat ja hallit on myös muunneltavissa ja isommat tilat mm. mahdollista jakaa pienemmiksi liiketiloiksi. Lisäksi toteutamme räätälöityjä avaimet käteen -periaatteella toteutettuja halleja ja liiketiloja niin pieniin, kuin laajempiin kokonaisuuksiin. Ota siis rohkeasti yhteyttä.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat - Lieto, Raisio, Kaarina ja koko Turun seutu

Toimitiloja kauttamme monenlaiseen eri tarpeeseen ja yritystoimintaan. Haet sitten yrityksellesi vuokrattavaa tai myytävää toimitilaa, saat kauttamme laadukkaasti toteutetut toimitilat, käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävät pinnat huomioiden.

Vuokraa tai osta toimitilat meiltä - kumpi sitten sopii yrityksesi toimintaan paremmin. Autamme kaikissa vuokraukseen ja myyntiin liittyvissä käytännön asioissa ja hoidamme ne luotettavasti etusi mukaisesti.

Tutustu kohteisiimme!

Jos et löydä sopivaa toimitilaa, niin ota meihin yhteyttä - räätälöidään yrityksellesi paras mahdollinen toimitila avaimet käteen -periaatteella! Voit katsoa referenssit kohdasta toteuttamiamme toimitiloja ja halleja.

Ota yhteyttä