MP-Toimitilat Oy

Mika Pajamäki
Puh. 0400 743 677
mika@mptoimitilat.fi

Y-tunnus: 2826977-3

Toimitilat Raisiosta ja ympäristökunnista kauttamme

Haetko toimitilaa Raisiosta tai ympäristökunnista? Oletko aikeissa vuokrata tai ostaa toimitilat yritykselle? Vai tarvitseeko liiketoimintasi ihan räätälöidyn toimitilaratkaisun?

MP-Toimitilat Oy palvelee vankalla ammattitaidolla toimitila ongelmissa ja isommissakin kokonaisuuksissa. Toimitilat voi vuokrata tai ostaa kauttamme Raisiossa sekä muualla Turun seudulla yritysten käyttöön. Sen lisäksi, että vuokraamme ja myymme toimitiloja rakennamme myös räätälöityjä toimitiloja juuri käyttöösi mitoitettuna.

Paras mahdollinen toimitila yrityksellesi – vuokraa tai osta toimitilat meiltä

Kuluneiden vuosien varrella olemme vuokranneet ja rakentaneet toimitiloja erilaisille yrityksille, kuten teollisuuden alihankkijoille, myymälöille, automaatio- ja maahantuontialan yrityksille. Olemme toimineet luotettavana kumppanina alalla jo liki 20 vuoden ajan. Oli yrityksesi toimiala lähestulkoon mikä tahansa, MP-Toimitilat Oy auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen toimitilan yrityksesi toiminnalle.

Toimitilavuokrausta Raisiossa ja lähialueella kilpailukykyiseen hintaan

Laadukkaat toimitilat Raisiossa ja ympäristökunnissa kilpailukykyiseen hintaan. Rakennamme kaikki vuokrattavat ja myytävät liiketilat, toimitilat sekä hallit itse yhdessä tarkkaan valikoidun alihankintaverkoston kanssa. Meille tyytyväinen asiakas on aina tärkeintä ja haluamme tarjota yrityksellesi parhaat toimitilaratkaisut. Yrityksen toimintaan juuri sopivat ja oikeat tilat helpottaa sekä tehostaa yrityksen toimintaa sekä tuottavuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteistamme.